NYTTA
NÖJE
NATUR

VÄLKOMMEN PÅ KONFERENS & TEAMBUILDING I JÄRNAVIKS SKÄRGÅRD!

Pensionat Järnavik
Pensionat JärnavikPensionat & Konferens
Pensionat som erbjuder olika varianter och lösningar för att hålla konferens, teambuilding och kickoff.
Här får du andas frisk havsluft, sova gott, äta en stärkande frukost och koppla av.
Öppet året runt för boende, konferens och event. Besök hemsidan och kontakta oss.

www.pensionatjarnavik.se
GARNANÄS GÅRD
GARNANÄS GÅRDFishing Camp och Konferens
Garnanäs erbjuder lokaler anpassade för konferens, kickoff och teambuilding. Guidade fisketurer, sjöfågeljakt och utflykter på havet finns bland tillvalen. På gårdens unika Halte Hildings Lönnkrog serveras gästerna lunch och middagar. Alternativt ordnas grillat. Övernattning sker i gårdens stugor och hus med modern utrustning.

www.fishingcamp.se
PAGELSBORGS GÅRD
PAGELSBORGS GÅRDBed & Breakfast och Konferens
Pagelsborgs Gård erbjuder lokaler för både mindre och större sällskap. Här kan man även boka in flerdagars konferenser, kurser och retreat med övernattning. Luncher och fika, eller finare middagar kan bokas i samband med konferens. Pagelsborg serverar i stor utsträckning lokalproducerad och ekologisk mat.


www.pagelsborg.se

PLANERA KONFERENS I JÄRNAVIKS SKÄRGÅRD TILLSAMMANS MED OSS!

Vi erbjuder flera möjligheter, och har lokaler för olika typer av konferenser i Järnaviks Skärgård!
Här kan man välja att förlägga en kortare dagkonferens med lunch, eller att arrangera en flerdagars med övernattning och middagar. Planera för aktiviteter med en mindre grupp, eller jobba fram ett koncept för en större organisation. Vi hjälper till att organisera utifrån era behov och önskemål! Passa gärna på att lägga lite extra tid i schemat för en skön promenad, och njut av havsluften i den vackra naturen – den finns just utanför dörren! Ett annat tips är att kombinera konferens med teambuilding!
I vår härliga kustmiljö finns det möjlighet att genomföra en mängd olika aktiviteter. Kontakta respektive arrangör för att få specifik information och boka er konferens!

Här finner du den vackraste av världar! Havet med både stränder, klippor och öar, men även hagmarker, skog och slingrande vägar. Som gjort för både äventyr och avkoppling!

Från Bräkneåns Dalgång och vidare runt genom Blekinge finner du fantastiska cykelvägar! Välj mellan enklare smårundor som passar för barnen, och härliga långa dagsturer. Det finns även krävande vägar och långa sträckor för elitcyklisten. Vi tillhandahåller cykelkarta för Bräkneleden, och cykeluthyrning finns på flera platser.

I Bräkne-Hoby stannar både tåg och buss! Här kan du enkelt ta dig både till Ronneby och Karlskrona. Skulle du vilja åka på en länge tur, så går tåget även direkt till Köpenhamn!

HÄR FINNS VI!