Konferens

VÄLKOMMEN PÅ KONFERENS & TEAMBUILDING I JÄRNAVIKS SKÄRGÅRD!

Pensionat Järnavik

Pensionat som erbjuder olika varianter och lösningar för att hålla konferens, teambuilding och kickoff.
Här får du andas frisk havsluft, sova gott, äta en stärkande frukost och koppla av.
Öppet året runt för boende, konferens och event. Besök hemsidan och kontakta oss.


Konferera på Tjärö

Tjärö är ingen vanlig konferensanläggning. Mellan små röda stugor med vita knutar skönjar man det glittrande havet som ger kraft och energi till bra möten.

Vi är bra på att anordna en nära och personlig konferens för dig och ditt företag, nära hav och skärgård. Här kan du andas havsluft, njuta av god mat i vår fina restaurang och bara umgås. Det är lätt att hitta lugnet på Tjärö. Endast 15 minuters båtfärd tar er till en ”annan värld”, långt från stress och storstadsdjungel.


GARNANÄS GÅRD

Garnanäs erbjuder lokaler anpassade för konferens, kickoff och teambuilding. Guidade fisketurer, sjöfågeljakt och utflykter på havet finns bland tillvalen. På gårdens unika Halte Hildings Lönnkrog serveras gästerna lunch och middagar. Alternativt ordnas grillat. Övernattning sker i gårdens stugor och hus med modern utrustning.


Pagelsborgs Gård

Pagelsborgs Gård erbjuder lokaler för både mindre och större sällskap. Här kan man även boka in flerdagars konferenser, kurser och retreat med övernattning. Luncher och fika, eller finare middagar kan bokas i samband med konferens. Pagelsborg serverar i stor utsträckning lokalproducerad och ekologisk mat.


PLANERA KONFERENS I JÄRNAVIKS SKÄRGÅRD TILLSAMMANS MED OSS!

Vi erbjuder flera möjligheter, och har lokaler för olika typer av konferenser i Järnaviks Skärgård!
Här kan man välja att förlägga en kortare dagkonferens med lunch, eller att arrangera en flerdagars med övernattning och middagar. Planera för aktiviteter med en mindre grupp, eller jobba fram ett koncept för en större organisation. Vi hjälper till att organisera utifrån era behov och önskemål! Passa gärna på att lägga lite extra tid i schemat för en skön promenad, och njut av havsluften i den vackra naturen – den finns just utanför dörren! Ett annat tips är att kombinera konferens med teambuilding!
I vår härliga kustmiljö finns det möjlighet att genomföra en mängd olika aktiviteter. Kontakta respektive arrangör för att få specifik information och boka er konferens!Här finner du den vackraste av världar! Havet med både stränder, klippor och öar, men även hagmarker, skog och slingrande vägar. Som gjort för både äventyr och avkoppling!

Cykling

Från Bräkneåns Dalgång och vidare runt genom Blekinge finner du fantastiska cykelvägar! Välj mellan enklare smårundor som passar för barnen, och härliga långa dagsturer. Det finns även krävande vägar och långa sträckor för elitcyklisten. Vi tillhandahåller cykelkarta för Bräkneleden, och cykeluthyrning finns på flera platser.

Kajakpaddling

Skärgården utanför våra lummiga stränder erbjuder perfekta vatten för att paddla kajak längre eller kortare turer. Oavsett om man vill man paddla inomskärs i skyddade vikar eller mer avancerade turer i ytterskärgården så finns alla möjligheter.

Bra kommunikationer

I Bräkne-Hoby stannar både tåg och buss! Här kan du enkelt ta dig både till Ronneby och Karlskrona. Skulle du vilja åka på en länge tur, så går tåget även direkt till Köpenhamn!

Folder Järnaviks Skärgård

Ladda ner foldern som PDF!